© 2017 - Cattery Bonmoor - Rijmenam

  • Black Facebook Icon

Liv is een kleindochter van ‘Finch’s Miltree Fanbonnevanck’,  een supermooie lilac kater, vader en grootvader van heel wat prachtige Britten in Nederland en ver daarbuiten. Toen ik echter een foto zag van ‘Bonne’s’ zoon; ‘Finch’s Miltree Winterfell’ was ik pas helemaal ‘verkocht’! Natasja Vink, Winterfell en ‘Bonne’s’ fokker, is verantwoordelijk voor mijn mooiste dag van 2015. Ik kan niet beschrijven hoe ongelooflijk blij ik was met de komst van Winterfells prachtige dochter Liv.

‘Finch’s Miltree Livia’ is een perfect geproportioneerde dame, voorzien van een crispy, lichtgekleurde lilac vacht, een kogelrond kopje met kleine oortjes en grote ronde diep-oranje ogen. Liv maakte een opmerkelijk debuut op de Felis Belgica show, augustus 2016, waar ze haar eerste CAC punt in de wacht sleepte en werd verkozen tot BEST IN SHOW poes.

In ‘t Vlaams wordt ‘Liv’ uitgesproken als ‘Lief’. En dat is ze! Maar mijn schattige vriendin weet heel goed wat ze wilt en hoe dat duidelijk te maken aan de rest van het gezin!

Een echte Diva!

CH. Finch’s Miltree Livia (7-8-2015)